Hunddagis

khc top5

Vårt hunddagis är beläget på natursköna Färjestad, precis bakom Djursjukhuset. Vi har nära till fina promenadvägar i Tyrskogen och i området runt travbanan. På sommaren kan de hundar som vill ta ett dopp i Klarälven.

Vi strävar efter att ha en lugn och behaglig miljö inne på dagiset. Hundarna är uppdelade i olika grupper som är individanpassade efter storlek och typ av hund. Det är av största vikt att vi har väl fungerande grupper för att hundarna ska komma till sin rätt och må bra.

Vi ser till varje individ och tar emot hundar av alla storlekar och raser så länge de fungerar i våra grupper. Tikar och kastrerade hanar har förtur då vi är ett av de få dagis som även tar emot tikarna när de löper.

Hos oss får din hund en lugn och avkopplande miljö inomhus. Ute finns däremot möjlighet att busa ordentligt i vår 600m2 stora rasthage. Självklart går vi också rejäla promenader med alla hundar. Hos oss får Din hund 2-3 timmars utevistelse per dag.

Vi jobbar efter principen att alla hundar är individer och tycker det är viktigt alla hundar ska hanteras utifrån den enskilda hundens karaktär och behov.

Karlstads hunddagis öppnade i oktober 2003. Vi som jobbar här har stor erfarenhet av hund inom många olika områden och strävar alltid efter att utveckla oss själva vidare.

För mer information besök dagisets egen sida här!